Over kumar

Bij KUMAR ben je voor het behalen van jouw auto-,  motor- en scooter rijbewijs in Zaandam aan het goede adres.  Met onze persoonlijke aanpak door ervaren instructeurs kunnen wij je garanderen van een goede rijopleiding die jou in no-time klaarstoomt om zelf deel te nemen in het verkeer.

Ik, Kumar ben de oprichter van deze rijschool. Het geven van rijlessen zit bij mij in het bloed, ik was er dan ook al vroeg bij. Ooit was ik de jongste rijinstructeur van Nederland! Inmiddels zijn we 25 jaar verder en doe ik dit nogsteeds met veel plezier. Ik geloof erin dat iedereen een eigen manier en eigen tempo van leren heeft. Daarom focussen wij op het individu, zodat je een rijopleiding krijgt die bij jou behoeftes past.

0

jaar ervaring

0 %

SLAGINGS KANS

0

ZIjn geslaagd bij ons

rijles op maat

Wat rijschool Kumar onderscheid van andere rijscholen is het rijles geven op maat. Om rijles op maat te kunnen garanderen heb je van begin tot eind dezelfde instructeur

Samen kijken jullie naar hoe jij het best begeleid kan worden op weg naar je rijbewijs. Er word gekeken hoe het aantal en de duur van de lessen zo goed mogelijk op jou kan worden afgestemd zodat jij in no time helemaal ready bent veilig en zelfstandig de weg op te gaan. 

Hierin heeft rijschool Kumar een adviserende rol, wij overleggen met jou om samen tot een goed lesplan te komen. 

Lindsey vittali

5/5

Beste motorrijles die je kan krijgen. Winter 2021 terecht gekomen bij Kumar nadat ik gestopt was bij de rijschool van ANWB. Ik miste daar persoonlijke aandacht, continuïteit van tips & tricks en een vaste instructeur. Ik heb lessen gevolgd bij Kumar en had dat veel eerder moeten doen! Er wordt echt goed gekeken naar wat de leerling kan en welke punten er beter moeten. Door persoonlijke aandacht en de jaren lange ervaring leer je echt te verbeteren. Daardoor is er voor elke soort leerling een plek bij Kumar, ook wanneer je minder zelfverzekerd bent op de weg. Bij Kumar hebben ze het beste met je voor en laten jou niet eerder afrijden dan dat jij er echt klaar voor bent. 1 april ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs en ging door Kumar met volle zelfvertrouwen naar dit examen.

elif acar

5/5

Ik heb bij een andere rijschool gereden waar ik twee keer gezakt ben voor mijn praktijkexamen. Door mijn man ben ik bij Verkeersacademie Kumar terecht gekomen en ik heb hier in 1 keer mijn rijbewijs gehaald voor de auto. Ten eerste legt hij goed uit, zit relaxed achter het stuur, je wordt echt op je gemak gesteld. Hierdoor krijg je je zelfvertrouwen weer terug. Dit miste ik bij de andere rijschool, ik was daar continue zenuwachtig in tegenstelling tot bij Kumar. Ik ben hem zo dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb behaald, ik raad iedereen aan om bij Verkeersacademie Kumar rijlessen te nemen. De kwaliteit staat daar erg hoog in het vaandel. Hele goeie instructeur. Nogmaals bedankt Kumar!

Michael davies

5/5

Vanaf het moment dat ik de auto instapte voelde ik me bij Kumar zeer op me gemak. Hij is heel erg gastvrij, vriendelijk, begripvol, geduldig en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit. Je hebt bij Kumar goede service, ze reageren snel, flexibel en houden zich aan de afspraken.

Na elke rijles krijg je goede feedback en legt ook goed uit waarom je wel of niet een bepaalde keuze moet maken. 

Ik zou Verkeersacademie Kumar aan iedereen aanbevelen die zijn/haar rijbewijs wilt halen. Ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald. Wil je ook in 1 keer slagen dan is Kumar the place to be!

onze voertuigen

Over kumar

Ik, Kumar ben de oprichter van deze rijschool in Zaandam. Het geven van rijlessen zit bij mij in het bloed, ik was er dan ook al vroeg bij. Ooit was ik de jongste rijinstructeur van Nederland! Inmiddels zijn we 25 jaar verder en doe ik dit nogsteeds met veel plezier.

Ik wist al op jonge leeftijd dat werken voor een baas niets voor mij was, ondernemen was iets dat ik met veel plezier deed. Mijn passie voor ondernemen en mijn passie voor alles wat met auto’s te maken heeft heb ik gecombineerd en hieruit is rijschool Kumar te Zaandam geboren.

auto rijbewijs

Behaal je auto rijbewijs snel en gemakkelijk in Zaandam!

motor rijbewijs

Behaal je motor rijbewijs snel en gemakkelijk in Zaandam!

vraag direct een
gratis proefles aan
in Zaandam!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR AL JE VRAGEN EN 

MAAK  DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFLES IN ZAANDAM!

WANNEER JE BESLUIT EEN RIJLESPAKKET BIJ VERKEERSACADEMIE KUMAR TE ZAANDAM 
AAN TE SCHAFFEN ZAL JE HET BEDRAG DAT JE BETAALD VOOR DE PROEFLES TERUG KRIJGEN. 
ANDERS KOST DE PROEFLES JE €50,-.