Haal snel en
eenvoudig je rijbewijs
in zaandam!

Woon jij in Zaanstreek en ben je op zoek naar een persoonlijke rijopleiding waar je les krijgt op een manier die bij jou past? Zoek dan niet langer en boek een gratis proefles

Deze proefles duurt een uur, je komt in contact met de beginselen van het motorrijden, leert je instructeur kennen en krijgt een vrijblijvend advies over het aantal lessen en het rijlespakket dat bij jou past.

Wanneer je besluit een rijlespakket bij verkeersacademie Kumar te Zaandam aan te schaffen zal je het bedrag dat je betaald voor de proefles terug krijgen. Anders kost de proefles je €50,-.

Woon jij in Zaanstreek en ben je op zoek naar een persoonlijke rijopleiding waar je les krijgt op een manier die bij jou past? Zoek dan niet langer en boek een gratis proefles

0

jaar ervaring

0 %

SLAGINGS KANS

0

ZIjn geslaagd bij ons

VRAAG DIRECT je gratis PROEFLES AAN!

Wanneer je besluit een rijlespakket bij verkeersacademie Kumar aan te schaffen zal je het bedrag dat je betaald voor de proefles terug krijgen. Anders kost de proefles je €50,-.

Vul hieronder je gegevens in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

rijles op maat

Wat rijschool Kumar onderscheid van andere rijscholen is het rijles geven op maat. Om rijles op maat te kunnen garanderen heb je van begin tot eind dezelfde instructeur

Samen kijken jullie naar hoe jij het best begeleid kan worden op weg naar je rijbewijs. Er word gekeken hoe het aantal en de duur van de lessen zo goed mogelijk op jou kan worden afgestemd zodat jij in no time helemaal ready bent veilig en zelfstandig de weg op te gaan. 

Hierin heeft rijschool Kumar een adviserende rol, wij overleggen met jou om samen tot een goed lesplan te komen. 

Lindsey Vittali

5/5

Beste motorrijles die je kan krijgen. Winter 2021 terecht gekomen bij Kumar nadat ik gestopt was bij de rijschool van ANWB. Ik miste daar persoonlijke aandacht, continuïteit van tips & tricks en een vaste instructeur. Ik heb lessen gevolgd bij Kumar en had dat veel eerder moeten doen! Er wordt echt goed gekeken naar wat de leerling kan en welke punten er beter moeten. Door persoonlijke aandacht en de jaren lange ervaring leer je echt te verbeteren. Daardoor is er voor elke soort leerling een plek bij Kumar, ook wanneer je minder zelfverzekerd bent op de weg. Bij Kumar hebben ze het beste met je voor en laten jou niet eerder afrijden dan dat jij er echt klaar voor bent. 1 april ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs en ging door Kumar met volle zelfvertrouwen naar dit examen.

Elif Acar

5/5

Ik heb bij een andere rijschool gereden waar ik twee keer gezakt ben voor mijn praktijkexamen. Door mijn man ben ik bij Verkeersacademie Kumar terecht gekomen en ik heb hier in 1 keer mijn rijbewijs gehaald voor de auto. Ten eerste legt hij goed uit, zit relaxed achter het stuur, je wordt echt op je gemak gesteld. Hierdoor krijg je je zelfvertrouwen weer terug. Dit miste ik bij de andere rijschool, ik was daar continue zenuwachtig in tegenstelling tot bij Kumar. Ik ben hem zo dankbaar dat ik mijn rijbewijs heb behaald, ik raad iedereen aan om bij Verkeersacademie Kumar rijlessen te nemen. De kwaliteit staat daar erg hoog in het vaandel. Hele goeie instructeur. Nogmaals bedankt Kumar!

Michael Davies

5/5

Vanaf het moment dat ik de auto instapte voelde ik me bij Kumar zeer op me gemak. Hij is heel erg gastvrij, vriendelijk, begripvol, geduldig en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit. Je hebt bij Kumar goede service, ze reageren snel, flexibel en houden zich aan de afspraken.

Na elke rijles krijg je goede feedback en legt ook goed uit waarom je wel of niet een bepaalde keuze moet maken. 

Ik zou Verkeersacademie Kumar aan iedereen aanbevelen die zijn/haar rijbewijs wilt halen. Ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald. Wil je ook in 1 keer slagen dan is Kumar the place to be!

Behaal je rijbewijs
deze maand nog!

Wil je zo snel mogelijk je motor rijbewijs halen in de Zaanstreek? Boek dan een spoedcursus! Dan kunnen wij je in vier weken tijd klaarstomen om veilig en verantwoord deel te nemen in het verkeer. Voor vragen hierover kunt u bellen naar 06-24673094 of mailen naar info@verkeersacademiekumar.n.

Losse les (60 minuten)

15x rijles (60 minuten)

Praktijkexamen AVB

Praktijkexamen AVD

motor

1249,-
  • 15 rijlessen
  • 1 jaar geldig

veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de veelgestelde vragen, staat jou vraag er niet tussen? Bel dan naar 06-24673094 of mail naar info@verkeersacademiekumar.nl

Een rijles duurt altijd 1 uur. Er kunnen meerdere rijlessen achter elkaar worden geboekt waardoor de les dus langer duurt.

Dit ligt helemaal aan jou en jou beschikbaarheid. Als je tempo wilt maken kan je makkelijk binnen vier weken je rijbewijs halen, maar als je het meer wilt spreiden is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wij halen je thuis op en zetten je weer thuis af mits je in Zaanstreek woont.

VRAAG DIRECT EEN
PROEFLES AAN!

VRAAG DIRECT EEN
PROEFLES AAn!

  • Rijles in Zaandam op maat
  • Les van vriendelijke en ervaren instructeurs
  • Al 25 jaar vertrouwd met lesgeven

Vul hieronder je gegevens in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.